Trike verzekeren

Trike verzekeren

Een trike verzekeren dat doe je hier goedkoop en goed bij de verzekeraar van de ANWB, Unigarant. Naast de basis Wa dekking kun je je trike ook allrisk verzekeren. De verzekering kun je al sluiten vanaf 18 jarige leeftijd. Bereken je premie en sluit de trikeverzekering direct af.

Trike verzekeren met een taxatierapport

JEen allrisk verzekering is mogelijk als je in het bezit bent van een taxatierapport. Je kunt hem natuurlijk ook eerst wa verzekeren en daarna laten taxeren. Zo kun je toch direct gaan rijden. Wil je de premie weten, vul dan bij cataloguswaarde de taxatiewaarde in. Je kan dan later het taxatierapport naar ons toe sturen. Met een taxatie rapport heb je na een schade geen discussie over de waarde. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

Verzeker je Trike en ontvang Gratis Verhaalservice

Sluit je deze verzekering bij ons af dan krijg je er Gratis Verhaalservice bij. De verhaalservice helpt bij het verhalen van schade aan je trike maar ook als je letsel hebt. Bij ons kun je tevens terecht voor advies en service en wij rekenen daar geen kosten voor.

Winterstop en Korting

Niet alle trikerijders rijden het hele jaar door. Met de winterstopkorting kun je de verzekering in de periode 15 december tot 1 maart stop te zetten. Je krijgt dan 10% korting op de jaarpremie.

Alle verzekerde risico’s die niet verbonden zijn aan ‘het rijden met de trike’ (dus risico’s tijdens stalling) blijven gedekt. Voor het verkrijgen van deze korting is het niet noodzakelijk om de houderschap te schorsen.

SCM goedgekeurd T&T systeem

Als jouw trike is uitgerust is met een SCM goedgekeurd track & trace (voertuigvolg) systeem, krijg je 10% korting op de diefstalpremie. Het eigen risico bij diefstal vervalt dan.

Uitbreidingen

Schadeverzekering voor Opzittenden (SVO)

– Letselschade van de bestuurder en opzittenden wordt vergoed.
– Schade aan kleding en bagage is meeverzekerd.
– Je bent ook verzekerd als de schade door jouw schuld is ontstaan. Of als het niet duidelijk is wie aansprakelijk is.

Ongevallenverzekering opzittenden (OVO)
De financiële gevolgen van letselschade door een ongeval met je trike motor kunnen snel oplopen. Met de Ongevallen voor Opzittenden wordt er vergoed:
– bij overlijden € 3.000,-;
– bij blijvende invaliditeit tot maximaal € 30.000,-.

Vervangend Vervoer Verzekering
Bij deze verzekering krijg je vervangend vervoer als:
– je schade hebt;
– je een aanrijding had;
– je motor is gestolen.

Kies je voor beperkt of volledig casco? Dan is het vervangend vervoer ook gratis verzekerd bij aanrijdingen en diefstal.

Je kunt deze verzekering sluiten bij iedere verzekeringsvorm. Deze verzekering kan echter niet gesloten worden voor trikes die ouder zijn dan 10 jaar.

Dezelfde korting als op je autoverzekering

Ga je je trike verzekeren combineer die dan met een autoverzekering. Wij zorgen ervoor dat je op beide voertuigen dezelfde korting krijgt. Neem hiervoor even contact met ons op. Ga hiervoor naar: Stuur een bericht.


trike verzekeren

Heb je nog geen trike, maar wil je er één:

Kijk dan voor een mooie trike op www.courage-trike.nl.